Toon menu

Aanmelden module Iedereen Kan Tekenen! De Basis

Meld je aan voor de module Iedereen Kan Tekenen! De Basis

“Ik kan niet tekenen, hoor!”

Klinkt je dat bekend in de oren? En zou je toch graag willen tekenen?

Iedereen kan het, tenminste, als je alles durft los te laten wat je tot nog toe geleerd hebt. Dan kom je erachter dat tekenen heel gemakkelijk is. Omdat je leert zien zoals de dingen daadwerkelijk zijn en niet zoals je denkt dat ze zijn. Tekenen d.m.v. ‘kijken’, niet door te ‘weten’. Dit maak je je eigen door het trainen van een aantal basisvaardigheden waardoor je in contact komt met je rechterhersenhelft (dat deel waar je creatieve brein zit). Hierdoor ontwikkel je een andere manier van kijken.

Deze module is ook een goede basis voor schilderen en ander ruimtelijk werk. Er wordt gewerkt met fineliner en houtskool.

Voor deze cursus geldt een wachtlijst1

Dagen

12x woensdag vanaf 12 januari

Tijden

09:30 - 12:00

Locatie

Kunstacademie Friesland Leeuwarden

Bedrag

€ 283,50

1 Deze cursus/workshop is volgeboekt. De eerste 10 personen hebben nog een redelijke kans om gemaild/gebeld te worden als er een plaats vrijkomt. Door je nu toch op te geven wordt je op de wachtlijst geplaatst.

Je gegevens

Betaling

Het lesgeld wordt vanaf twee weken voor aanvang van de cursus in rekening gebracht. Voor een deel van de modules van Kunstacademie Friesland is betaling in termijnen mogelijk. Hierbij wordt een percentage over het notabedrag berekend. Kies hieronder de gewenste betaling.

Toeslag 2,7%

Voorwaarden

Bij het versturen van je aanmelding dien je akkoord te gaan met de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden, Privacyverklaring en Covid-19 maatregelen.