Toon menu

Aanmelden module Fluitenkruid schilderen

Meld je aan voor de module Fluitenkruid schilderen

Ben jij ook zo dol op fluitenkruid? Leer dit stap voor stap te schilderen.

Wat leer je?

Je leert hoe je fluitenkruid op een achtergrond kunt schilderen. Je leert de bloeiende schermbloemen, de stelen en het blad te schilderen.

Welke materialen/techniek/hoe?

Met acrylverf schilder je eerst de ondergrond, de achtergrond kleuren en je leert lagen over elkaar te schilderen. Je leert met grote kwasten en met fijne penselen te schilderen. We gebruiken een beperkt kleurpalet en je leert verfijnde mengingen te schilderen. Je kunt zelf fluitenkruid foto’s meenemen, maar wij hebben ook een flinke collectie foto’s die je kunt gebruiken. We schilderen de foto niet precies na, maar leren de essentie van het fluitenkruid te schilderen.

Voor wie?

Voor zowel absolute beginners als gevorderden. Voor ieder die van fluitenkruid houdt en van een lekkere schilderdag houdt.

schilderen

Fluitenkruid schilderen Locatie Bedrag
Voor deze cursus geldt een wachtlijst1
10:30 - 16:00 Kunstacademie Friesland Leeuwarden € 86,85
Voor deze cursus geldt een wachtlijst1
10:30 - 16:00 Kunstacademie Friesland Leeuwarden € 86,85

1 Deze cursus/workshop is volgeboekt. Door je nu toch op te geven wordt je op de wachtlijst geplaatst. De eerste personen op de wachtlijst hebben nog een redelijke kans om gemaild/gebeld te worden als er een plaats vrijkomt.

Je gegevens

Gekozen modules

Module Dagen/Tijden Locatie Bedrag

Hoe ken je ons?

Voorwaarden

Bij het versturen van je aanmelding dien je akkoord te gaan met de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden and Privacyverklaring.