Toon menu

Aanmelden module Grafiek weekend

Meld je aan voor de module Grafiek weekend

Wat leer je?

Je leert druktechnieken op een zeer toegankelijke manier, zodat je direct klein eoplages kunt maken in verschillende technieken. Het zijn gezellige dagen, met waslijnen vol met afdrukken die hangen te drogen.

Het is ook spannend, want je bent benieuwd naar de afdrukken van jezelf en je mede- deelnemers. Als je de technieken kent kun je lekker aan de slag met eigen projecten.

Welke materialen/techniek/hoe?

Monoprint is meest gevarieerde drukmethode en super eenvoudig Je leert o.a.: tekenen op de plaat, meerkleurendruk en materiaalprint.  Bij de droge naald techniek druk je af met de etspers. Bij linodruk werk je met een linomesje en maak je meerdere gevarieerde afdrukken met dezelfde linoplaat. 

Na de instructie en toepassen van bovenstaande druktechnieken kun je ook aan de slag met mixed graphics: combinatie van druktechnieken.

Je krijgt instructie in elke techniek, die pas je toe, waarbij je individuele begeleiding krijgt. Er is veel ruimte om je eigen ontwerpen om te zetten in oplages.

Voor wie?

Voor (absolute) beginners en gevorderden die verschillende druktechnieken willen leren toepassen.

Voor deze cursus geldt een wachtlijst1

Dagen

zaterdag 4 en zondag 5 november 2023

Tijden

10:30 - 16:00

Locatie

Kunstacademie Friesland Leeuwarden

Bedrag

€ 179,80

1 Deze cursus/workshop is volgeboekt. Door je nu toch op te geven wordt je op de wachtlijst geplaatst. De eerste personen op de wachtlijst hebben nog een redelijke kans om gemaild/gebeld te worden als er een plaats vrijkomt.

Kortingscode gebruiken

Je gegevens

Hoe ken je ons?

Voorwaarden

Bij het versturen van je aanmelding dien je akkoord te gaan met de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden and Privacyverklaring.