Toon menu

Aanmelden module Illustratie: van concept tot boek

Meld je aan voor de module Illustratie: van concept tot boek

D.m.v. diverse opdrachten uit de praktijk maak je kennis met het werkproces van een illustrator. Van concept tot boek. Aan bod komen o.a. omdenken en research doen, karakterdesign, illustraties voor verschillende media zoals een krant, tijdschrift of boek. Je maakt n.a.v. een zelf uitgekozen gedicht of verhaaltje een klein boekje met typografie. Daarnaast leer je over de mogelijkheden om een illustratie te reproduceren en aanleveren bij een drukker. Wat is resolutie en hoe groot moet je iets maken voor drukwerk of beeldscherm? Wat gebeurt er met de kleuren als je een tekening laat drukken of op een andere manier reproduceert? Vragen waarop je in deze module antwoord krijgt. 

Dagen

12x woensdag vanaf 11 januari

Tijden

19:30 - 22:00

Locatie

Kunstacademie Friesland Leeuwarden

Bedrag

€ 283,50

Je gegevens

Betaling

Het lesgeld wordt vanaf vier weken voor aanvang van de cursus in rekening gebracht. Voor een deel van de modules van Kunstacademie Friesland is betaling in termijnen mogelijk. Hierbij wordt een percentage over het notabedrag berekend. Kies hieronder de gewenste betaling.

Toeslag 2,7%

Hoe ken je ons?

Voorwaarden

Bij het versturen van je aanmelding dien je akkoord te gaan met de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.