Toon menu

Aanmelden module Junior Art Academy - 13 t/m 16 jaar

Meld je aan voor de module Junior Art Academy - 13 t/m 16 jaar

Teken of schilder je veel? Ben je altijd creatief bezig? Denk je vaak net even anders dan anderen? Misschien denk je eraan om na school naar de kunstacademie te gaan? Lees dan nog even verder… 
Dit traject duurt 24 weken en is opgedeeld in blokjes van 6 lessen. In deze blokjes experimenteer je veel en werk je steeds weer met nieuwe thema’s en technieken. Zo ontdek je waar je goed in bent en wat je leuk vindt.
De lessen worden gegeven door een docent die zelf ook kunstenaar is. Deze kunstenaar deelt zijn passie, ervaring en kennis. Zo ervaar je hoe een kunstenaar geïnspireerd raakt, denkt, werkt en onderzoekt. In elke les laat je je gemaakte werk zien aan de groep en hoor je hoe anderen naar jouw werk kijken.
 

Dagen

24x zaterdag vanaf 18 september

Tijden

14:00 - 16:00

Locatie

Kunstacademie Friesland Leeuwarden

Bedrag

€ 491,40

Je gegevens

Betaling

Het lesgeld wordt vanaf twee weken voor aanvang van de cursus in rekening gebracht. Voor een deel van de modules van Kunstacademie Friesland is betaling in termijnen mogelijk. Hierbij wordt een percentage over het notabedrag berekend. Kies hieronder de gewenste betaling.

Toeslag 2,7%

Voorwaarden

Bij het versturen van je aanmelding dien je akkoord te gaan met de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden, Privacyverklaring en Covid-19 maatregelen.