Toon menu

Aanmelden module Vooropleiding

Meld je aan voor de module Vooropleiding

Deze module heeft een brede thematische insteek. Naast verschillende materialen en technieken, maak je kennis met de basis van een beeldend proces, waaronder onderzoek, uitwerking, reflectie en bijsturing. Je werkt aan een portfolio d.m.v. opdrachten in verschillende technieken, zowel in het platte vlak als ruimtelijk. Kijk voor meer informatie op onze site.

Ook als je niet van plan bent onze beroepsopleiding te gaan doen, kun je deze vooropleiding volgen. Er is geen toelatingsgesprek nodig.

Als je module Vooropleiding Beeldend Kunstenaar  positief afgesloten hebt, ontvang je hiervoor een certificaat. Der certificaat biedt toegang tot de eerste fase van de Beroepsopleiding Beeldend Kunstenaar van Kunstacademie Friesland.

 

proces

Vooropleiding Locatie Bedrag
19:30 - 22:00 Kunstacademie Friesland Leeuwarden € 625,00
19:30 - 22:00 Kunstacademie Friesland Leeuwarden € 625,00

Je gegevens

Betaling

Het lesgeld wordt vanaf twee weken voor aanvang van de cursus in rekening gebracht. Voor een deel van de modules van Kunstacademie Friesland is betaling in termijnen mogelijk. Hierbij wordt een percentage over het notabedrag berekend. Kies hieronder de gewenste betaling.

Toeslag 2,7%

Gekozen modules

Module Dagen/Tijden Locatie Bedrag

Voorwaarden

Bij het versturen van je aanmelding dien je akkoord te gaan met de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden, Privacyverklaring en Covid-19 maatregelen.